De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

Workshop E.F.T.

Emotional Freedom Techniques

Met deze Emotionele Freedom Technique is het mogelijk verlichting te brengen bij  emotionele problematiek en deze leidt weer tot diepgaande lichamelijke genezing.

 

WAT IS E.F.T. uren.

Al doende is het opgevallen  op dat er ook indrukwekkende lichamelijke genezingen plaats vonden. Het gezichtsvermogen nam toe, hoofdpijnen verdwenen, pijnen en symptomen namen af, enzovoorts. Er werd ontdekten dat dit het gevolg was van het feit dat EFT oorzaken aanpakt die westerse genezingspraktijken grotendeels hebben genegeerd. Diezelfde oorzaken zijn nou net datgene waar het bij EFT om draait. Geen wonder dus dat, daar waar de medische wereld met de handen in het haar staat, EFT goed werk doet. Dat komt simpelweg doordat wij ons richten op oorzaken die anderen grotendeels hebben veronachtzaamd.

 

Zodoende ligt de nadruk dan ook sterk op de emotionele heling.Dit neemt niet weg dat ook lichamelijke klachten met E.F.T. behandeld kunnen worden.

Het gaat erom dat we de emotionele en energetische

Oorspronkelijk werd EFT ontwikkeld om er de psychotherapie mee te verbeteren. Dat doel is gelukkig bereikt: EFT heeft de benodigde therapietijd drastisch teruggebracht, nl. van maanden of jaren tot minuten of oorzaken leren begrijpen.

 

Ik wil U er wel op wijzen dat  niets van wat hier besproken wordt, is bedoeld als vervanging voor gedegen medisch advies.

Voor aanmelding of informatie zie contactgegevens.