De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

Luisteren naar je kind???

Hoe moeilijk kan dat soms zijn!

2 daagse cursus

 

In mijn praktijk en in mijn werk als Medium- Spiritueel Healer en Mediamiek kinderwerker geef ik antwoord op de vragen die ouders hebben over het gedrag van hun kind. Het gedrag van kinderen is niet altijd even duidelijk of verklaarbaar. Veel ouders vragen zich af wat ze daaraan kunnen doen. Vaak ten einde raad kloppen deze ouders dan bij mij aan.

Doordat ik mij afstem op een heel ander niveau van het kind en luister naar wat ze mij willen vertellen, geeft het kind vaak zelf de oplossing voor de problematiek.

Vaak zijn we bezig met opvoeden en te leren wat noodzakelijk is om een goed leven te kunnen leven. Elke ouder wil immers dat ze gelukkig zijn.

Met “ luisteren” bedoel ik dat het mogelijk is om op een ander niveau (ook wel ziele niveau genoemd) te communiceren met je kind. Zou het niet geweldig zijn om dat te leren?

 

Deze cursus is ontstaan doordat ik voelde dat ouders zich zo machteloos kunnen voelen als het om hun kroost gaat.

De connectie die in mijn gevoel al ontstaat voor de geboorte, kan door dagelijkse zaken en gebeurtenissen al snel verloren gaan.

Ook ik was een moeder die soms overweldigd werd door het leven en het spoor helemaal bijster raakte. Ik kon mij dan ook heel schuldig voelen.

 

We gaan ons dan zorgen maken en op zoek naar oplossingen.

Vergeten dan te luisteren naar de ziel van het kind. Dat is die connectie die er al was voor de geboorte. Denk aan het moment dat je voor het eerst je kindje in je armen houd. Dat directe gevoel van houden van. Dit kleine wezentje raakt je in het diepst van je wezen.

 

In deze 2 daagse cursus help ik de connectie tussen ouder en kind te realiseren en herstellen.

De eerstvolgende data zijn: 19 maart 2016 en 2 april 2016

Tijdstip van 11.00 uur tot 17.00 uur. (incl. koffie en thee)

De kosten voor deze 2 daagse cursus is € 150,00.

Voor deelname of informatie info@inekeheitink.nl